top of page

Mitt älskade Forsträsk. Den marken är Välsignad av min Farfars Far. Underbart läkande att meditera där. Min meditation går ut på att läka sig och nå fram till den rätta sanningen som leder oss till den rätta vägen där den rätta dörren finns för dig.

Månljusets Meditation


För att nå fram till ett så lyckligt och harmoniskt tillstånd rekommenderar jag att avse 1 timme varje dag för att meditera. Du måste även komma ihåg att det krävs en stor skopa tålamod och tillit för att du ska nå ditt mål.

Varför ska man meditera? Som du vet har denna metod funnits på vår jord i alla tider. Det har stärkt och stöttat människor i deras vardag, det ger oss styrka och renar våra tankar i det problem vi stöter på. Du kanske tycker att du inte kommer att kunna av vara 1 timme varje dag. Ta då den tid som passar dig.

Varför bör man meditera

Genom avspänning och meditation kan man

Sänka spänningstillstånd i kroppen

Sänka förhöjt blodtryck

uppnå en inre styrka, harmoni, lycka, framgång, intuition. m.m.

Din andliga utveckling kan du inte handla på egna villkor. Du måste först lära känna ditt eget inre. Vår utveckling bestäms alltid på ett högre plan dvs. Våra hjälpare där uppe. Andlig utveckling gör du tillsammans med din egen hjälpare som du kommer att möta i din meditation. 

Jag har själv gått den långa vägen där jag började med meditation. Min andliga väg blev klarare och starkare den förde mig till underbara platser, många utomkroppens resor den första var genom tunneln och fram till andra sidan där mina kära fanns.

Så kom ihåg att även jag stått på den första tröskeln till detta underbara liv. Det är just av den anledningen som jag vill lära ut allt detta till andra. Mitt liv förändrades till något underbart.

Jag kommer att hålla kurser i meditation. Lägger ut i fliken under kurser. Varmaste/ Barbro.

Gratis Meditation i min Trädgård

Trädgården hälsar dig välkommen till en mycket skön, kraftfull och läkande healing meditation. Varannan söndag bjuder jag in till detta. Du tar med dig liggunderlag, kudde, filt. Mycket uppskattat. Varmt välkommen.

Dessa söndagar gäller. 2/4, 16/4, 30/4,14/5, 4/6, 18/6,2/7,6/8, 20/8, 3/9, 17/9,1/10
bottom of page