top of page

Du ska veta att dina nära och kära som finns i andevärlden inget hellre vill än att få bistå dig med hjälp. Det är så att de där uppe vet svaren och lösningarna på alla våra frågor och problem eftersom de har tillgång till b.l.a. dokumentsalen. De ser dig och vet det som är bäst för dig.

Andlig rådgivning

Jag brukar säga att den sanna världen det är andevärlden.


Vi sitter ner där du då förberett dig med nedskrivna frågor. Kontakten håller på i ca: 40 min.

Är det en speciell som du vill att jag kontaktar, så kan jag det. Jag får stark kontakt med den som kommer till dig.

Jag har en gång sjungit en psalm på finska trots att jag inte kan finska. Efter 3-4 min. känner du igen den som kommer till dig och det underbara samtalet mellan er kan börja.

Eftersom kärleken i dessa möten är så stark så är jag inte förvånad över att detta hjälpte en person att bli av med sin ångest. Det finns mycket gudomligt att berätta om alla kontakter jag har haft.

Men det får bli en annan gång.


Kärleksfullt möte med hennes hund


Jag vill dela med mig till er en händelse som jag varit med om. Jag har en god vän som var tvungen att avliva en av hennes älskade hundar.

Vi pratade med varandra om avskedet och fortfarande var och är det jobbigt för henne. Denna gång vi pratade så får jag till mig hunden starkt, ville inte att hon skulle gråta. Jag ber min vän att lägga sig ner på sidan i sängen, sa att nu ska vi prova något jag aldrig tidigare gjort. Så hon ligger ner, jag koncentrerar mig och får tag i hunden, jag ber hunden att lägga sig så att hon får krama en sista gång ( det var hennes önskan).

Själv sitter jag här och gråter tårarna rinner ner för mina kinder, när då tårarna möter varandra på min hals känner jag att jag ska lämna dom ifred ser klart och tydligt framför mig att dom ligger nära. Efter några minuter kontaktar jag min vän. Ja det ni nu får läsa är helt otroligt. Naturligtvis låg hennes hund bredvid henne, hon kände tydligt att täcket blev alldeles varmt, hon fick krama henne en sista gång. Vi grät båda två. Tack gode gud att allt detta är möjligt. Än en gång stort tack till alla er som jag får hjälpa, utan er hade jag inte varit där jag är idag. Allt går om kärleken finns.


En objuden gäst i ditt hem


Jag hjälper dig även med att rensa bort oönskade energier i ditt hem, det som vi kallar (spöken).

Men du ska veta att för dom är det du som är ett spöke. Hur vet man då om man har en

objuden gäst i sitt hus? - Jag vill här säga att detta är mer vanligt än vad vi tror.

Så kom ihåg att du är inte "konstig" för att du ser, känner, anar eller upplever närvaro.

Närvaron är det man brukar känna mest även att man kan se en gestalt i ögonvrån.

Det kan även sätta sig på din hälsa tex. nedstämdhet, trötthet, ilska, irritation m.m.

Oftast är det djuren och barnen som känner och ser mest.


Så om du har den mista lilla misstanke om att du inte är ensam, att det finns något som du inte riktigt kan ta på, kom då ihåg att jag nästan kan lova dig att du då har objudna gäster, så kallade spöken. När jag då kommer till dig så får jag givetvis kontakt med den som hemsöker dig, vi får en kort information om vem det är och varför den är där.


Efteråt så leder jag anden till ljuset där den finner ro. Sen går jag runt i ditt hem och välsignar alla rum, jag rensar även era sängar dvs. håller mina händer ovanför sängarna och känner era tankar och funderingar och problem som vilar där. När ni då bekräftat detta så healar jag sängarna så att ni i fortsättningen sover gott. När då mitt arbete är slutfört så tackar jag de mina för att dom varit med mig. Jag har mycket goda resultat av mitt arbete, och dom jag en gång fått bort dom kommer aldrig tillbaka.

Orber så kallade energier, fångade på bild.

bottom of page