top of page

Året 1959 föddes jag i Forsträsk.

Jag föddes 10 dagar för tidigt, vikten var 2.500, min längd var 49 cm kort. Min älskade son är född 10 dagar för tidigt och vikten var 2.500 och längden var 49 cm. Jag behöver väl inte säga att han även ärvt alla mina gåvor och mer där till.

Vi flyttade till Svartlå när jag var 5 år, och bodde där tills jag var 16 år.

Då flyttade jag med min mamma till Boden där jag fortfarande bor.

Jag har nog hela tiden känt att jag föddes med ett speciellt ändamål. När jag var liten gick jag och pratade för mig själv, det var vad de vuxna trodde, men de jag pratade med var alla själar och väsen som finns mitt ibland oss. När jag var 12 år lärde mig min farfar att trolla bort vårtor. Tänk om jag då visste att mina dagar skulle innehålla så mycket inom inom schamanism.

Jag var som alla andra ungdomar och även jag ville bli spådd av en sierska, så jag kontaktade några stycken, men där fick jag inget veta. De sa att köp dig en kortlek, du kan själv spå. Ja det var ju inte det jag ville höra just då.

Jag köpte en kortlek senare och började på mina vänner, mycket riktigt allt hände som jag hade sett i

korten.

När jag var 32 år behövde jag hjälp med ett problem. Jag kontaktade ett medium.

Av henne fick jag veta att jag hade mycket healing i mina händer. Även där blev det mina vänner som fick ställa upp vilket dom gärna gjorde. Naturligtvis med goda resultat.

Jag började även att hela djur. Jag blir aldrig så glad som när jag kan hjälpa ett djur.

Efter många lyckliga år som healer och sierska behövde jag åter hjälp i livet.

Den gången kontaktade jag ett medium.

Naturligtvis så önskade jag att min kära farfar skulle komma fram. Han kom fram med mycket kloka och sanna ord. När vi då närmade oss slutet på kontakten frågar min farfar varför jag inte tar kontakt med honom själv. Ni kan ju förstå hur förvånad jag blev. Jag har alltid sett medium högt på pallen. Inte kunde väl jag detta??

Jag kontaktade henne fler gånger och naturligtvis kom min farfar fram och givetvis frågade han igen varför jag inte tog kontakt med honom själv.

Aldrig kunde jag väl tro att jag hade denna underbara gåva. Sagt och gjort, jag öppnade mig och bad att min farfar skulle komma. Han hade rätt. Nu stod allt klart för mig, alla mina bekymmer hade lett mig till olika orakel bara för att jag själv skulle nå mitt mål i livet. Jag fick många bevis på att det inte finns någon död. Vår fysiska kropp har vi bara till låns.Men själen gör ständigt resor till tider och platser. Det har jag fått bevis på i mina astralresor.

Så här är jag nu 57 år efter att jag föddes där hemma i Forsträsk, där mitt hjärta alltid kommer att vara vart jag än befinner mig i världen. Så visst blev jag en lycklig och rik kvinna.

Jag vill dela med mig till er en händelse som jag varit med om. Jag har en god vän som var tvungen att avliva en av hennes älskade hundar. Vi pratade med varandra om avskedet och fortfarande var och är det jobbigt för henne. Denna gång vi pratade så får jag till mig hunden starkt, ville inte att hon skulle gråta. Jag ber min vän att lägga sig ner på sidan i sängen, sa att nu ska vi prova något jag aldrig tidigare gjort.


Så hon ligger ner, jag koncentrerar mig och får tag i hunden, jag ber hunden att lägga sig så att hon får krama en sista gång ( det var hennes önskan).

Själv sitter jag här och gråter tårarna rinner ner för mina kinder, när då tårarna möter varandra på min hals känner jag att jag ska lämna dom ifred ser klart och tydligt framför mig att dom ligger nära. 

Efter några minuter kontaktar jag min vän. Ja det ni nu får läsa är helt otroligt. Naturligtvis låg hennes hund bredvid henne, hon kände tydligt att täcket blev alldeles varmt, hon fick krama henne en sista gång. Vi grät båda två.

Tack gode gud att allt detta är möjligt. Än en gång stort tack till alla er som jag får hjälpa, utan er hade jag inte varit där jag är idag. Allt går om kärleken finns.

bottom of page